Blog

Piet Veraart – Loslaten Kan Ik Je Niet

todaynovember 11, 2022 3

Achtergrond
share close

‘Loslaten Kan Ik Je Niet’ is de tweede single van de uit Utrecht afkomstige zanger Piet Veraart. Eerder
wist hij zich in de kijker te spelen met de single ‘Hier Aan Mijn Zijde’ welke hij samen met rapper Nomad opnam. Voor de nieuwe single liet Piet zich omringen door gevestigde namen; de track ‘Loslaten Kan Ik Je Niet’ werd geschreven door niemand minder dan Frank van Etten en de productie was in handen van Frank Verkooyen.

“Ik heb mijn eerste single ‘Hier Aan Mijn Zijde’ opgenomen met Frank Verkooyen, en dat beviel me zo goed, waardoor ik wederom wilde dat hij mijn nieuwe single zou produceren. Hiervoor heb ik Frank van Etten benaderd die ‘Loslaten Kan Ik Je Niet’ speciaal voor me schreef en waar ik zeer enthousiast over ben. Het is een écht levenslied geworden waarvan ik hoop dat het publiek het zal omarmen.” Vertelt Piet Veraart over zijn nieuwste release. Een passende videoclip zal deze release ondersteunen.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Andre Kooistra met feestelijke remake van Frans Duijts hit FEESTJE

Eindelijk is het zover, de allernieuwste single van Andre Kooistra getiteld FEESTJE is uit! En een feestje is het, want de gezellig klanken komen weer uit je speakers dreunen. Deze single is op een heel bijzonder wijze tot stand gekomen, iets waar Andre echt enorm trots op is. Zoals menig fan en bekende van Andre weet, is hij groot fan van Frans Duijts. Niemand minder dan Frans heeft zijn medewerking […]

todaynovember 11, 2022 6 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%