Blog

PETJE PILS – POLONAISELIED

todayjanuari 13, 2023

Achtergrond
share close

Met het ‘Polonaiselied’ heeft Petje Pils een ultieme carnavalskraker in handen. ‘Polonaiselied’ is een Nederlandstalige versie van de Limburgstalige klassieker ‘’’t Roetsjleedsje’ van Beppie Kraft, waarmee Petje Pils ongetwijfeld menig polonaise zal creëren. De tekst schreef hij zelf en de productie is van Marco Leeuwis (DJ Galaga). Met ‘Ik Slaap Slecht’ maakt Petje Pils zich weer op voor het komende feestseizoen. Petje Pils schreef zelf de nieuwe single, en dook daarvoor de studio in met Marco Leeuwis (DJ Galaga).

Petje Pils begon al op 12-jarige leeftijd met draaien als drive in DJ en werd enkele jaren later huis DJ van een kroeg. Hier leerde Petje Pils de kneepjes van het entertainment vak, en al gauw draaide hij in meerdere kroegen. Later ging hij zich ook toeleggen op het schrijven van carnavalsteksten, samen met een oom. Petje Pils houdt van carnaval én gezelligheid, en is bekend van singles zoals ‘Koning Carnaval’, ‘Schud Het Er Maar In’, ‘Wat Ga Je Koken Ine’ en ‘Ik Slaap Slecht’.

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%