Blog

PETJE PILS – IK SLAAP SLECHT

todaynovember 11, 2022

Achtergrond
share close

Met ‘Ik Slaap Slecht’ maakt Petje Pils zich weer op voor het komende feestseizoen. Petje Pils schreef zelf de nieuwe single, en dook daarvoor de studio in met Marco Leeuwis (DJ Galaga). Petje Pils begon al op 12-jarige leeftijd met draaien als drive in DJ en werd enkele jaren later huis DJ van een kroeg. Hier leerde Petje Pils de kneepjes van het entertainment vak, en al gauw draaide hij in meerdere kroegen. Later ging hij zich ook toeleggen op het schrijven van carnavalsteksten, samen met een oom. Petje Pils houdt van carnaval én gezelligheid.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Piet Veraart – Loslaten Kan Ik Je Niet

‘Loslaten Kan Ik Je Niet’ is de tweede single van de uit Utrecht afkomstige zanger Piet Veraart. Eerder wist hij zich in de kijker te spelen met de single ‘Hier Aan Mijn Zijde’ welke hij samen met rapper Nomad opnam. Voor de nieuwe single liet Piet zich omringen door gevestigde namen; de track ‘Loslaten Kan Ik Je Niet’ werd geschreven door niemand minder dan Frank van Etten en de productie […]

todaynovember 11, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%