Blog

PAULTJE POETS – TOEN IK EINDELIJK ALLES HAD

todayseptember 17, 2022 4

Achtergrond
share close

De Betuwse zanger Paultje Poets timmert al jaren aan de weg en weet met zijn opzwepende en vrolijke liedjes menig feestje op zijn kop te zetten. ‘Toen Ik Eindelijk Alles Had’ is zijn nieuwste single, waarvoor niemand minder dan Frank Verkooyen tekende voor de productie. Het betreft een feestelijke bewerking van een oude Jan Boezeroen klassieker. “Dit is een liedje wat meteen herkenning oproept bij het publiek, en ik weet zeker dat deze het goed zal doen in het land. Daarom kan ik niet wachten om met ‘Toen Ik Eindelijk alles Had’ de podia van Nederland te bestijgen” aldus Paultje Poets.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Dennis Jones I Was Made For Dancin ’

Met ‘I Was Made For Dancin’’ vervolgt de Nederlandse zanger Dennis Jones de samenwerking met het Argentijnse Ladies On Mars. Het is alweer de zevende release van Dennis Jones & Ladies On Mars. Dit keer is er gekozen voor een 2022 nu-disco bewerking van de Leif Garrett klassieker ‘I Was Made For Dancin’’ uit 1979. Eerder bleken releases zoals ‘Born To Be Alive’ en ‘Dolce Vita’ van Dennis Jones & […]

todayseptember 17, 2022 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%