Blog

PAULTJE POETS – Doe Het Licht Maar Uit

todaynovember 25, 2022 3

Achtergrond
share close

Paultje Poets, de 43-jarige Feest artiest uit de Betuwe die we inmiddels allemaal kennen van de feestknallers: “Zeg maar niets meer”, “Niet lullen…maar Poetsen”, “Lijn 10”, “Banger Hart” .

Paul wilde graag een keer een andere kant van zichzelf laten zien en horen en heeft de hit “Doe het licht maar uit” (1992) van de Vlaamse popgroep Mama`s Jasje nieuw leven ingeblazen.

Nu 30 jaar later brengt Paul deze gevoelige ballad vergezeld met een sfeervolle videoclip die het verhaal verteld van een oude eenzame man die weet dat hij zijn langste tijd gehad heeft en daar ook vrede mee heeft.

“Ik denk dat ik 15/16 jaar geleden het nummer hoorde op een oud krakerig grammofoonplaatje en het nummer greep mij toen al aan en heeft me nooit meer losgelaten. Afgelopen zomer hoorde ik bij vrienden in België het nummer weer, het werd vertolkt door de Belgische Joe Cocker. Dit was voor mij het teken om dit prachtige nummer te laten herleven”.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Evert van Huygevoort – Ik Wil Op Stap

In 2017 bracht Hit it! Music een “tussendoortje” uit van Evert van Huygevoort. ‘Ik Spring Voor NAC’. Evert is een groot supporter van de Bredaase voetbalclub. Inmiddels heeft dit “tussendoortje” maar liefst ruim 3,2 miljoen Spotify streams behaald…… En dát voor een regionale plaat. Daarom is er nu een “algemene versie” gemaakt, die in heel het land gedraaid kan worden, getiteld ‘Ik Wil Op Stap’. https://www.youtube.com/watch?v=rktCJTtjBXQ

todaynovember 25, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%