Blog

Paul de Laat is terug met kneitergoeie feestplaat!

todayjanuari 22, 2023 4

Achtergrond
share close

Haal eens bier is een heerlijke feestversie van de bekende plaat What is love van Haddaway; maar dan net even anders! Het is een tijdje rustig geweest rondom de Brabantse artiest Paul de Laat. Met het oog
op carnaval 2023 is de rem er weer helemaal af en laat hij weer van zich horen; en hoe!! Na het laatste succes van zijn geweldige parodie “Wijnen” op het populaire programma Chateau Meiland heeft hij een waardige opvolger gemaakt. Het nummer; “Haal eens bier” is een heerlijke feestversie van de bekende 90s hit “What is love” van Haddaway; maar dan net even anders!

De productie en tekst werd gemaakt door producer en tekstschrijver Andre Kooiman die deze 90s hit voor Paul tot een bruisende carnavalskraker heeft omgetoverd! Het succes van Paul de Laat is nog steeds enorm met ruim 1 miljoen Youtube views, 100.000’en streams op Spotify en zelfs bij SBS6 kwamen de nummers van de zanger voorbij! De single “Haal eens bier” is vanaf Januari 2023 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en de videoclip zal te zien zijn via Youtube en verschillende clip kanalen.

Een potentiële carnavalshit 2023 waarmee Paul de Laat zichzelf meteen weer helemaal terug in de kijker speelt!
Bron: AKMP/ www.pauldelaat.nl

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%