Blog

Paul Numi – I’ve Got It Made

todayaugustus 4, 2022 10

Achtergrond
share close

Paul Numi is een echte indie artist. Paul was zeer actief in de vroege jaren 80. Met zijn band “Angry Voices” speelde hij voorprogrammas van U2, Echo & The Bunnymen, en de Belpop scene: TC Matic, The Scabs, de Kreuners, en anderen.

Toen nam het leven een andere wending. Paul begon een succesvolle loopbaan als business executive (hij is overigens nog steeds CEO van een beursgenoteerd bedrijf), maar de muziek bleef. Voor zijn werk reisde hij de wereld rond nam daarbij steeds zijn gitaar mee om overal unplugged concerten te spelen.
Zo stond Paul op de podia van New York, Boston, Moscow, Beiroet, Warschau en vele andere steden. Hij deed radio interviews van Zwitserland tot Marokko en Saudi-Arabië. Meer dan 100 USA radio stations (“triple A” and college radio) zetten hem op de playlist. Zelfs de grootste krant ter wereld, ”The Times of India”, wijdde een artikel aan Paul’s muziek. De muziekkoorts bleef al die jaren broeien.

Sinds 2020 is hij terug als artiest. Het “Chimera” album werd in 2020 uitgegeven en het Parallel Lives album in 2021 op het Greener Grass label. De muziek haalde al meer dan 350,000 plays op streaming platforms. De BBC zette de single “So High” even op de playlist. Numi’s songs zijn te horen op de radio in Nederland, België, U.K, Duitsland, Australië, de VS, Canada, zelfs in het Midden Oosten en Noord Afrika.

Over de track 

“I’ve Got It Made” is een energieke, catchy Britpop track. Zoals vaak bij Paul Numi, lopen verschillende baslijnen door elkaar met daarbovenop pakkende gitaarriffs die het refrein naar boven stuwen. De song gaat erover dat we ons succes vaak ook aan anderen te danken hebben. Met de juiste persoon aan onze zijde lukt het toch allemaal beter. De video van I’ve Got It Made werd al meer dan 85000 bekeken.

Productie: Ronald Vanhuffel.
Opgenomen in ICP in Brussel en Lunatic studios te Gent, met een band samengesteld uit België’s beste muzikanten (Eric Melaerts, Vincent Pierins, Herre Cambré, Peter Bauwens).
Mix: “Shelle” Dierickx (The Cure, dEUS, Urban Dance Squad).

Label: Greener Grass

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Tjitze droomt van een vakantie in Marbella!

Friesland is een bron van talentvolle zangers in het volkse repertoire. Zo ook de zanger Tjitze die in het verleden weliswaar enkele songs openbaar heeft gemaakt, maar dit is zijn echte debuutsingle. Geschreven en geproduceerd door Martin Sterken die als geen ander weet hoe dit repertoire neergezet zou kunnen worden. Een vrolijke zomerse single met klinkende trompetten, gezellig koorwerk en een thema die menigeen aan zal spreken: “Op vakantie in […]

todayaugustus 4, 2022 15

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%