Blog

Paradoks – New Beginning

todaynovember 24, 2022 5

Achtergrond
share close

De muziek van Paradoks is zowel melodieus als krachtig. De Belgisch/Zwitserse producer toerde wereldwijd met meer dan 100 shows door 18 verschillende landen. In 2021 remixte hij officieel de hit “Rise” van Lost Frequencies. Zijn muziek werd onder meer ondersteund door artiesten als Tale of Us, Lost Frequencies, Pete Tong, Tiesto, Nora en Pure en Lane 8.
Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Paradoks start zijn eigen platenlabel “Antinome” en komt met zijn debuutsingle “New Beginning”.

New Beginning gaat over iemands aanvankelijke worsteling om erbij te horen. Naarmate het nummer vordert, evolueert het gevoel naar acceptatie, waarbij de duisternis wordt vervangen door licht. Het is dan ook een autobiografisch nummer dat een deel van Paradoks (aka Kobe Motmans) zijn leven weerspiegelt, waarin hij moeilijke momenten heeft doorgemaakt, zowel in de muziekindustrie als in zijn persoonlijke leven. Kobe zelf zegt hierover: “Ik had een aantal innerlijke artistieke conflicten en werd geconfronteerd met veel paradoxen, maar ik heb nu het gevoel dat ik omarm wie ik werkelijk ben, zowel als persoon als artiest. Dit heeft me een nieuw gevoel van vertrouwen gegeven en een dieper bewustzijn van wat ik liefheb en waar ik nog aan moet werken”.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Carnen Sars – Amsterdam

Carmen Sars werd geboren in het Canadese Vancouver, groeide voor het grootste deel op in Nederland en is thans woonachtig in Amsterdam. Het was al snel duidelijk dat muziek haar taal was want vanaf haar zevende schreef ze al haar eigen kerstliedjes en zong ze het hele weekend in de kerk waar haar vader dirigent organist was. Ze studeerde Jazz lichte muziek/zang aan het Hilversums conservatorium bij onder meer orkestleider/arrangeur Jerry van […]

todaynovember 24, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%