Blog

Papa – Ik voel me goed

todaynovember 27, 2019

share close

Papa kennen we natuurlijk als Albert Gras, de vermaarde leadzanger van de band Papa di Grazzi.

Naast zijn activiteiten binnen de band is Albert enige jaren geleden begonnen met het opnemen van een aantal tracks. Inmiddels zijn alle liedjes opgenomen en is het tijd geworden om deze uit te brengen.

“Ik voel me goed” is de eerste release. Het lied is een vertaling/ bewerking van een lied van de Keulse groep de Höhner. Papa heeft zelf de tekst vertaald met als resultaat het vrolijke “Ik voel me goed”. De opnames vonden plaats in de Mastersound studio en de mix van het nummer was in handen van Holger Schwedt.

Papa blijft natuurlijk actief als zanger van zijn eigen band maar daarnaast is hij ook beschikbaar als solo – artiest

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Joop Obama & The Presidents – Ik ben een man

Joop Obama & The Presidents zijn een relatief nieuwe band, afkomstig uit Friesland. De tweede single verschijnt deze week en is getiteld: “Ik ben een man”. Het liedje is geschreven door bassist Erik Pluister. Het is de opvolger van de single “Autocross” die in het voorjaar verscheen. Het nummer is opgenomen in The Office Studio te Witmarsum en is geproduceerde door Gosse Pieter de Vries & Dylan van der Feen. […]

todaynovember 26, 2019 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%