Blog

Nog Effe heeft weer een nieuwe single

todayseptember 29, 2019 13

share close

Nog effe, drie verschillende mannen met één gemeenschappelijke factor, muziek. Het letterlijk in alle vormen kleurrijke drietal, Nederlands, Indonesisch, Duits en in het wit het rood en het groen gestoken pakken brengen een keur aan Nederlandstalig nummers die allen in een feestjas gestoken en met humor besprenkeld zij, kortom de Nog effe Feestact.

Natuurlijk hebben ze al aardig wat laten horen het laatste jaar met de single ‘De as van Ome Arie’ en de single Feest in de tent. De videoclips erbij waren op z’n minst uitspringend, opvallend en erg leuk! Niet te vergeten de virals op Dumpert met meer dan 300.000 views en duizenden kudos bevestigen het gehalte van Nog effe!

En het kon natuurlijk niet uitblijven, ze zijn weer terug en hoe! Met de nieuwe single met de nieuwe bijbehorende videoclip “Wat ik ook doet’ laten ze weer horen en zien dat er geen grenzen voor Nog effe zijn en dat ‘niets is hetzelfde maar alles is goed’ ten volle wordt uitgedragen door kleurrijke drietal en hun aanstekelijke van hoog gehalte meezingbaar Nederlandstalige repertoire!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Gb3evQSob_o[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Maak kennis met Ronn Amsterdam

De Wijchense volkszanger heeft zojuist zijn nieuwe single “Jij bent nu vrij” gelanceerd. En we hebben er uiteraard weer een interview aan gekoppeld. Het is zijn 5e single. De single gaan erover als je moeder overlijdt. Hij heeft het nummer samen gemaakt met Mario Kolenbrander. Ronn Amsterdam is natuurlijk ook te boeken voor feesten en partijen onder tel. 0627351616 01 Vertel eens wat over jezelf en hoe is je zang […]

todayseptember 28, 2019 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%