Blog

Nog Effe – De As van Ome Arie

todaymaart 16, 2019 3

share close

Nog Effe – De As van Ome Arie

Nog Effe  Een band waarvan de bandleden zich bewust zijn van hun beperkte houdbaarheid. Het oudste bandlid is 74 jaar! Vandaar de naam: Nog Effe…! Maar net als bij belegen kaas en oude port worden sommige dingen nét wat lekkerder als je het even laat rijpen.

De heren hebben een flinke muziekgeschiedenis achter zich: de één meer als bühne- of, studiomuzikant, de ander weer als componist/tekstschrijver. Hun opgedane ervaring brengen ze maar wat graag als Nog Effe voor het voetlicht.

Met het oog op de komende feestperiode is een nieuwe single opgenomen. Een heerlijk feestnummer. Titel van dit hilarische lied: De As van Ome Arie. Ome Arie was een ietwat ondeugende levensgenieter  die van de goede dingen des levens hield. Helaas is hij overleden en inmiddels gecremeerd. Maar wat gebeurt er met zijn as? Beluister deze vrolijke plaat en u komt er achter…

Speciaal voor de carnaval is Nog Effe als tape-act te boeken. Een zeer grappige act waarin een mix van oude en eigen feestnummers de revue zal passeren.
Het entertainen zit deze mannen al heel wat jaren in het bloed, dus elk optreden wordt een vrolijke boel.

———————————–

Gerard van der Post, 29-12-1956 Gouda NL
Rob van Zolingen, 22-11-1943 Wates Indonesia
Gerrit Hendrik Bloemendal, 13-03-1964 Zelhem NL
Sascha Hartmann 15-09-1977, 46446 Emmerich Duitsland

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=dvKXFn0Frf0[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Telefonisch Interview met Jôn

Sinds enige jaren is Jôn! actief  als zanger in het uitgaanscircuit. Vanwege de opvallende spellingswijze van zijn naam, er staat een dakje op de letter O (voor de taalgeleerden: “accent circonflexe”),  is er besloten om er een liedje aan te wijden. Vandaar de opvallende titel: Dakje op de O. Jôn is geboren in Drachten en afkomstig uit Burgum in Friesland. Daarom is er besloten om het liedje in het Nederlands […]

todaymaart 13, 2019 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%