Blog

Nieuwe single zangeres Wendy de Laat “Arrivederci Ciao Amor

todayaugustus 14, 2022 13

Achtergrond
share close

Zangeres Wendy de Laat uit Oosterhout komt naar haar laatste succesvolle single met de titel ‘Antonio’ met een nieuwe single Arrivederci Ciao Amor. Wendy de Laat liep al een tijdje met idee om te gaan samenwerken met een nieuw label. Na samenwerkingen met verschillende labels en ook het uitbrengen in eigen beheer wilde ze iets geheel anders. Joris van Dijk van Sonic Solutions bracht Wendy onder de aandacht van het team van Future Music Europe. Voor het filmbedrijf van dit label was Wendy geen onbekende, daar teams van Future Films in het verleden in opdracht van verschillende labels videoclips hadden gemaakt voor Wendy. Na gesprekken tussen Wendy en het team van het label is er besloten om Wendy uit te brengen onder het label Double You Music NL waar artiesten zoals Daisy Talens en Liesbeth Vollebregt ook op uitkomen. Het nieuwe nummer “Arrivederci Ciao Amor” is weer een echte meezinger en zal op feesten en in de kroeg door velen worden mee gezongen.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Inge Augustina – Samba Do Brasil

De afgelopen jaren heeft Inge Augustina veel airplay en aandacht gekregen. Haar Album 'Shadows Of The Past', met darop vele succesvolle singles werd bijzonder goed ontvangen. Airplay heeft ze all around the orld en zeker ook in Brazilie. Vanuit dat land kwam het idee om een nieuwe single op te nemen. Zomerse klanken die de temperaturen doen stijgen. 'Samba Do Brasil is de titel, Dat lied, geproduceerd door Roel Jongenelen […]

todayaugustus 13, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%