Blog

NIEUWE SINGLE VOOR WILCO “AMOR AMOR AMOR”

todayseptember 30, 2022 4

Achtergrond
share close
De 44 jarige volkszanger Wilco geboren in Doetinchem maar tegenwoordig woonachtig in het Gelderse dorp Zetten in de Overbetuwe, komt wederom met een nieuwe versie van zijn grote voorbeeld Andre Hazes en dit maal is het “Amor Amor Amor”. Wilco zit alweer wat jaartjes in het vak en heeft ook enkele duetten op zijn naam staan met diverse artiesten. Hij werkt alweer langere tijd samen met producer Roy Otters van ANRO Productions. Die samen met Wilco het nummer “Amor Amor Amor” in een nieuw leuk jasje hebben gestoken. Het resultaat is een vrolijk dansbaar nummer wat natuurlijk iedereen mee kan zingen. Roy Otters bracht Wilco in contact met het label Double You Music die het nummer uitbrengt. De bijpassende videoclip is opgenomen door het team van The Clip Academy. Vanaf 21 September 2022 is het nummer te downloaden op alle bekende portals en te zien op het Youtube kanaal van Double You Music en diverse TV zenders zoals o.a. TV Oranje.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Farah Lintelo uit haar frustratie in nieuwe single ‘Zo ben jij niet’

Farah Lintelo had nooit verwacht dat ze zoveel leuke reacties zou krijgen op het nummer ‘Zo ben jij niet’ die ze op YouTube plaatste. Zonder er veel publiciteit aan te geven is deze track een eigen leventje gaan leiden. In korte tijd resulteerde dat in een kleine 2000 views. Dat heeft haar aan het denken gebracht en samen met haar moeder Patricia is besloten om muziekpromotor Willem de Bie bij […]

todayseptember 30, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%