Blog

Nieuwe Single van Rob Ronalds

todayfebruari 2, 2020 5

share close

Rob Ronalds timmert al jaren aan de weg. Hij was leadzanger bij Cooldown Café  (hij zong de hit: “Hey Baby”) en daanaast verwierf hij grote bekendheid als zanger in het programma van Ab Normaal.

Zij eerste grote solo-hit was “Kleine blonde Mariandel” daarna volgden o.a. “Meisjes van de nacht” en natuurlijk “Haar rode lampie”.

In het winterseizoen treedt hij doorlopend op tijdens de après ski in de Oostenrijkse wintersport oorden en natuurlijk is hij op de diverse Nederlandse podia een veel en graag geziene gast.

Zijn optredens staan bol van de humor en zijn zangkwaliteiten zijn van grote klasse!

Eind 2019 kwam Rob Ronalds uit met de single “Mooiste meisje van de klas”. Een vrolijk lied over een verloren liefde.

Begin 2020, met het oog op de carnaval brent Rob wederom een nieuwe single uit. Het lied: “Als er geen bier meer uit de kraan” komt is een lofzang op het edele gerstennat, met als strekking dat het gezonder is om bier dan frisdrank te drinken.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Interview met Joy Woelders

Dit jaar zal er weer gedanst worden op de muziek van Joy Woelders, want met zijn nieuwe single gaat begin maart 2020 uitkomen. De 34 jarige Joy Woelders geboren in Groningen en woonachtig in het mooie Hardenberg. Ik stelde hem vragen hoe het allemaal begon en meer. Joy heeft een druk bestaan met zijn eigen bedrijf, ie hij run met zijn vader, maar heeft ook nog tijd voor zijn zoontje. […]

todayfebruari 1, 2020 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%