Blog

NIEUWE SINGLE PETRA VAN ZUNDERT ‘’ALS IK IN JOUW OGEN KIJK’’

todayjuli 23, 2022 3

Achtergrond
share close

Met veel trots kijk ik terug op de afgelopen zes  jaar, waarin ik, naast zeven duetsingles met Jan Koevoet, mijn eigen liedjes heb uitgebracht en ook gevraagd ben voor veel leuke optredens.

Mede dankzij Score Promotions zijn mijn singles door heel het land te beluisteren.

Met “ Als ik in jouw ogen kijk “ presenteer ik mijn zevende single waarvan ik ook zelf tekst en muziek heb geschreven. De single is weer geproduceerd in de studio van Manfred Jongenelis in Etten Leur.

De clip verschijnt medio augustus  2022.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

JAN WARRINGA – ZO IS HET LEVEN

‘Zo Is Het Leven’ is de nieuwe zomerse single van Jan Warringa. Dit liedje, wat meteen uitnodigt tot meezingen is tot stand gekomen in de studio van Gerto Heupink, met wie Jan al jaren prettig en succesvol samenwerkt. Gerto schreef tevens de tekst van ‘Zo Is Het Leven’. Hiermee is Jan Warringa klaar voor de zomer en hoopt hiermee wederom de harten te veroveren van de vele liefhebbers van het […]

todayjuli 23, 2022 25

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%