Blog

Nancy Su – Wieder Hello 2022

todayjuli 21, 2022 5

Achtergrond
share close

Iedereen die naar liefde voor het leven verlangt, moet ook bereid zijn bepaalde risico’s te nemen en nooit de hoop op groot geluk in de liefde op te geven – ook al is het verleden misschien niet altijd aardig voor je geweest.

Nancy Su stuurt deze motiverende boodschap de wereld in met haar nieuwe single “Wieder Hello 2022” en met geconcentreerde steun van Jenny van Bree en Wolfgang Nadrag (Jelfi). Naast het singer/songwriter-producerkoppel wist ook de artieste met Zweedse en Oostenrijkse roots Axel Breitung (oa DJ Bobo, Matthias Reim) te overtuigen voor haar bemoedigende liefdeslied. De winnaar van de Echo-prijs heeft zijn aandeel in de teksten, net als Jelfi en Nancy Su zelf, die opnieuw de songwriter is.

“Hello Again 2022” is muzikaal bewijs dat geloof in liefde
is uiteindelijk sterker dan de angst voor teleurstelling. Tussen kwetsbaarheid en puur optimisme. Tussen twijfel en vertrouwen. Tussen angst en hoop. Nancy Su slaagt erin de evenwichtsoefening te doen omdat ze niets verhult en toch euforie uitstraalt. Nancy Su kijkt vooruit en niet terug.

Met “Wieder Hello 2022” houdt de sympathieke tolk zich aan een belofte die ze aan haar moeder, die een erkende zangeres was in Zweden, deed: namelijk de muziek doorgeven. “Kijk vooruit, niet terug. En je zult zien, het geluk zal komen”, kijkt Nancy Su hoopvol in de toekomst.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

PRODUCERS BRAD & JORDAN BRENGEN SAMEN DE SINGLE “GRATEFUL” UIT

De producers Brad Grobler van Big Productions en Jordan van Future Music hebben samen een single gemaakt. De naam van de single is “Grateful”. De nieuwe single “” verteld het verhaal over een Nederlandse man die verliefd wordt op een Belgische dame. Jordan liep met het idee voor deze song en toen hij het vertelde aan Brad was deze gelijk enthousiast. Binnen no time was er een arrangement en een […]

todayjuli 20, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%