Blog

MrMartin wil na Engeland ook zijn eigen land Nederland veroveren en daarna de rest van de wereld met zijn popmuziek.

todaynovember 1, 2022 1

Achtergrond
share close

Tussen zijn 5e en 12e jaar is hij samen met zijn oudere broers in de entertainment wereld terecht gekomen, hij zingt en speelt gitaar. Toen hij 12 jaar oud was begint hij interesse te krijgen in eigen liedjes te schrijven en neemt zijn muziek serieuze vormen aan.

Zijn teksten vertellen een verhaal, zijn muziek laat je genieten. Op zijn twintigste verhuist hij naar Engeland, waar hij in een hotel werkt en op feestjes regelmatig voor een muzikaal intermezzo zorgt. Zijn optredens vallen in de smaak, hij krijgt de naam Martin van de Engelsen omdat zijn naam niet zo makkelijk uit te spreken is. De beleefde Engelsen verzoeken MR Martin steeds meer optredens, waardoor de naam MRMARTIN is blijven plakken.

Eenmaal terug in Nederland richt Remco de poprock band Rascal op waarmee hij gedurende 6 jaar met redelijk succes in het popfestival optreedt. In Augustus 2021 gaat hij, met honderden liedjes in zijn rugzak SOLO optreden als MRMARTIN. Zijn loepzuivere rauwe stem en zijn organisatorische talenten zullen er zeker voor zorgen dat het grote publiek kennis gaat maken met deze gentlebadboy MrMartin.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Hein Augustijn, Jelske, Hans Keuper, Gerard van Maasakkers en Leon Moorman: “Van Hier”

‘Van hier' is een samenwerking tussen Hein Augustijn, Hans Keuper, Gerard van Maasakkers, Leon Moorman en Jelske Wilmer. Artiesten uit verschillende delen van Nederland (de Achterhoek, Drenthe, Limburg en Noord-Brabant) met verschillende muzikale achtergronden. Een divers gezelschap, kortom, van zowel gerenommeerde artiesten als relatieve nieuwkomers, die één ding met elkaar delen: een liefde voor de eigen taal en streek. Ze zijn allemaal 'van hier'. 'Van hier' is een ode aan […]

todayoktober 29, 2022 23

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%