Blog

Moutig & Nat-As maken Hardstyle met Maria Goosen!

todayaugustus 8, 2022 5

Achtergrond
share close

Maria Goosen is al jarenlang een bekende Kampense Zangeres die de laatste tijd ook als wederhelft van Harten10 op het podium te vinden is. Maria Goosen heeft al vele singles mogen uitbrengen die hartelijk werden ontvangen bij zowel fans als radiomakers! In 2020 kwam zij met de single “t Is nu of nooit” en daarvan is nu door de dj’s Moutig & Nat-As een Hardstyle remix gemaakt. Maria leek het altijd al leuk en spannend om 1 van haar liedjes terug te horen in een remix-versie….en nu is het zover. Het lied is origineel geschreven en geproduceerd door Martin Sterken en hij heeft ook met plezier van deze Hardstyle-uitvoering.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Henk Kamphuis lanceert nieuwe single getiteld “Jij en ik”.

De Utrechtse zanger “Henk Kamphuis” komt met een nieuwe single uit getiteld “Jij en Ik”! De samenwerking met zijn label “Lumineux Music” bevalt zo goed dat er besloten is om een aantal nieuwe singles op te nemen waarvan dit er weer eentje is. De laatste singel “Weerzien” heeft het zeer goed gedaan, echter is er nu gekozen voor een compleet andere stijl. Producer “Brad Grobler” van de bekende studio “Big […]

todayaugustus 6, 2022 6

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%