Blog

Morris – Want als de zon schijnt

todayjuni 27, 2019 7

share close

In deze tijd van het jaar is het natuurlijk tijd voor zomerse liedjes.  Zanger Morris heeft dé ideale zomersingle gemaakt.

“Want als de zon schijnt” is een heerlijk en vlot up tempo nummer dat alle ingrediënten van een zomerhit in zich heeft.

Luchtig, losjes en met veel vrolijkheid gezongen is dit een nummer dat op geen enkel strandfeestje mag ontbreken.  Tijdens de barbecue, in het zwembad en natuurlijk op de camping zal dit lied het zeer goed doen.

De Nederlandse tekst is door Morris zelf geschreven en hij was samen met Dylan van der Feen van the Office studio verantwoordelijk voor de algehele productie.

Morris is een zanger met veel ervaring. Hij trekt er elk weekend uit om op te treden en is een graag geziene gast op de diverse Nederlandse podia.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=yly39Y_VprM[/embedyt]

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

JôN! – Hawaii

Hawaii is alweer de tweede single van de allround zanger JôN! (Jan met een dakje) Zijn debuutsingle Dakje op de “o” was een echt feestnummer. Met het oog op de vakanties heeft JôN! dit keer gekozen voor een liedje dat als onderwerp het paradijselijke Hawaii heeft. Omdat JôN! een veelzijdige zanger is die in vele stijlen uit de voeten kan, komt hij dit keer met een uptempo nummer in Ska […]

todayjuni 25, 2019 6

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%