Blog

Monique de Rooij – Ik Wil Jou

todayaugustus 2, 2022 3

Achtergrond
share close

Met haar nieuwe single “Ik wil jou” gaat Monique de Rooij een nieuwe stap maken op de vaderlandse showbizz ladder. Na het succes van de ‘De Zeeuwse Zee’ uit 2020 en ‘Liefde doet geen pijn’ uit 2021 wilde de in Hoeven geboren Monique een opvolger. Samen met haar producent Stefan Uijtdewilligen zijn ze uitgekomen op het nummer ‘Ik wil jou’  geschreven door het Volendamse  duo  Plat/Buijs en van arrangementen voorzien door Stefan Uitdewilligen. Met deze nieuwe single zal Monique weer vele nieuwe fans aan zich gaan binden. Naast de single heeft ze ook een clip van  “Ik wil jou” opgenomen welke inmiddels te zien is via de diverse (clip) zenders.
“Ik wil jou” is uitgebracht op label Dutch Music Friends en verkrijgbaar via de online shops en streaming portals
Wil je meer weten van Monique de Rooij bezoek dan haar website www.momuzique.nl

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Maurice Idema – Waarom Is Het Er Nooit Van Gekomen’

Platenlabel Hollands Geluid kondigt met ‘Waarom Is Het Er Nooit Van Gekomen’ de nieuwe single van Maurice Idema aan. Het is een vrolijk zomers nummer waarmee Maurice erg content is. Maurice was namelijk op zoek naar een opvolger van z’n ballad ‘Ik Mis Je’ die hij begin januari uitbracht. Omdat de uit Heemskerk afkomstige entertainer als motto heeft “één team, één taak” ging hij daarvoor weer naar producer Frank Verkooyen […]

todayjuli 30, 2022 12

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%