Blog

Mitchel Tombal – Dansen Heel De Nacht

todayjuli 23, 2022 4

Achtergrond
share close

Mitchel Tombal timmert alweer zo’n 5 jaar aan de weg om zijn weg te vinden in de muziekwereld. En met succes, want met ‘Dansen Heel De Nacht’ presenteert hij weer een pakkende single, welke onder leiding van Sonic Solutions tot stand is gekomen. Hiermee vervolgt Mitchel met succes zijn weg om stap voor stap verder te komen in de muziekwereld, en overtuigt hij dat hij er zeker zal komen. Een bijpassende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

RUDIE VERSNEL ZINGT ZIJN SINGLE “MIJN LIEVE SCHAT” VOOR VRIENDIN EN IN GEDACHTEN OOK VOOR ZIJN OUDERS.

Op hele jonge leeftijd zong hij mee met Nederlandstalige liedjes op de bar van de camping kantine….dat vonden de gasten leuk maar ook hij want dan kreeg hij weer een chocomelk. Nu zegt, de microfoon weer gaan pakken. Hij heeft gewacht totdat zijn eigen kinderen volwassen waren. Hij verhuisde naar Spijkenisse en leerde daar een horecaondernemer kennen die hem vroeg om de karaokeavonden in zijn café te verzorgen. En zo […]

todayjuli 23, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%