Blog

Mick Harren voorspelt ORANJE KAMPIOEN

todaynovember 15, 2022 3

Achtergrond
share close

Mick Harren, opgegroeid in de Jordaan is al 35 jaar zanger van het levenslied. Zijn hit Sweet Caroline zet nog steeds elk feestje in vuur en vlam. Met ups en downs weet hij zich telkens opnieuw uit te vinden. Met als meest recente succes de zomerhit Zon op mijn piemel, als zijn alter ego Zonnie M.

Bij televisieopnames begin 2022 ontmoette hij Pim Muda, bekend van programma’s als Foute Vrienden en It Takes 2. Via Pim haakte muzikale duizendpoot Guyllaume Wibowo aan, Hij en Pim bestormen al jaren met hun Ashton Brothers de Nederlandse en internationale theaters.

Guyllaume en Pim schreven een aantal songs voor Mick waarvan ORANJE KAMPIOEN de eerste is die wordt uitgebracht. Het lied, losjes gebaseerd op Con te partiro van Andrea Bocelli, is hopelijk een steun in de rug voor het Nederlands Elftal en ook het begin van reeks van liedjes waarin Mick nieuwe kanten van zichzelf laat zien. We kunnen de wereld aan!

Website:                www.mickharren.nl  

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Thom Craane terug met nieuwe single

Thom Craane is terug met nieuwe muziek! Met zijn nieuwe single neemt hij je mee naar een zwoele zomeravond in Parijs. Op deze mooie avond ontmoet hij op een terras een mooie dame. Ze neemt hem mee door Parijs, maar is het allemaal wel waar, of is het toch allemaal een droom? Na wat uitstapjes in het pop-genre is Thom Craane met deze single weer helemaal terug bij zijn vertrouwde […]

todaynovember 12, 2022 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%