Blog

MICHELLE TEL & ANGELO PRESTI “LEVENSLANG”

todayaugustus 26, 2022 6

Achtergrond
share close

Michelle Tel en Angelo Presti komen met de nieuwe single “Levenslang” Angelo ademt muziek en al van jongs af aan is hij hiermee bezig. Als soloartiest heeft hij verschillende singles uitgebracht vaak in eigen beheer. Hij componeerde al eens een eigen album en heeft al met verschillende zangeressen zoals o.a. Daisy Talens een duet uitgebracht.
Al tijdens de moeilijke corona periode liep hij al met het idee in zijn hoofd om weer een duet uit te brengen.

Bij een optreden zag hij de Utrechtse zangeres Michelle Tel die net zoals Angelo al een tijdje mee loopt in het wereldje. De laatste single van Michelle deed het niet onverdienstelijk en tijdens de release party was Angelo 1 van de gastartiesten. Angelo heeft al sinds die corona periode contact met het label Double You Music en na verschillende gesprekken heeft hij besloten om met dit label samen te werken.

Michelle haar laatste singel is ook uitgekomen op dit label. De single waarmee Angelo in zijn hoofd zat is opgenomen door de mannen van Sonic Solutions die een mooi arrangement van het nummer “Levenslang” hebben gemaakt. Voor de tekst tekende de bekende tekstschrijver Hans Louwes en de clip is gemaakt door The Clip Academy.

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%