DJ/Beheerder

Denny [DJ Diaz]

Achtergrond

It’s
All About
The Music!

Wie wil dit nou niet missen. het grootste radio feest van week met Dj DiaZ! met zijn show It's all about the music! Chat en luister gezellig mee, en vraag ook jou verzoekje aan! Ben jij er bij?Hoi luisteraars van MPR,

Mijn naam is Denny a.k.a. Dj DiaZ Ik ben geboren in 1978 te Utreg

In mijn weinige vrije tijd die ik heb , hou ik me voornamelijk bezig met Films & series, Voetbal (FC Utreg) en Muziek

Ik ben als DJ begonnen bij NederlandsTrots.nl en heb daar 3 a 4 jaar met veel plezier gedraaid. Toen ik echter een andere baan kreeg en een vriendin in omgeving rotterdam had ik er geen tijd meer voor en moest afscheid nemen van het draaien.

Nu , na veel aandringen van Peter & Priscilla en een verhuizing waardoor ik een eigen studioruimte kreeg, ga ik het weer oppakken.

Tevens had ik de eer om te mogen draaien op de bruiloft van Peter & Priscilla (10 augustus 2018) Hierdoor kreeg ik de bevestiging dat dit toch echt iets is wat ik graag wil doen !

Ik hoop er iedere uitzending samen met jullie een feest van te maken en dat het maar vele jaren mag duren.

Greetz

Dj DiaZ (voor de nieuwsgierigen: DiaZ = mijn initialen D.S. in het engels .. met om het stoerder te maken de S vervangen door Z )

Rate it

Medebeheerder

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%