Blog

Marvin Lodders – Het Boek Is Uit

todayaugustus 24, 2022 18

Achtergrond
share close

Ik timmer een paar jaar aan de weg als zanger. Ik ben geboren op 13-11-1974 te Breda.

Na vele verhuizingen die ik van kinds af aan heb ondergaan ben ik via Capelle a/d IJssel, Dordrecht, Wezep, Zwolle, Zwartsluis nu uiteindelijk in het leuke Vollenhove beland

Ik ben sinds 2013 getrouwd met Mariëlle en we hebben samen twee dochters, Elin en Norah, Van beroep ben ik planner. Ik ben ooit eens uit gekkigheid gaan zingen op het muziek pingeltje van Woezel en Pip en heb destijds bij Marco van HeMuPro voor de lol in ingezongen. Ruim anderhalf jaar later had ik toch zoiets dat ik nog een liedje voor mijn kinderen wilde maken en besloot een geheel eigen tekst te maken, ook dit nummer hadden we voor de lol ingezongen en alleen op YouTube gezet. Inmiddels ben ik nu alweer 4 nummers verder.

Sinds 12-08-2022 is mijn nieuwe nummer `Het Boek Is Uit` uitgekomen.

Ruim een jaar geleden (2021) werd ik gebeld door Margreet met het verdrietige nieuws dat haar leven met twee jaar ten einde zal komen. Margreet had daarom een zeer moeilijke vraag… “Zou jij een nummer willen maken voor op mijn begrafenis? “ Heel impulsief heb ik ja gezegd, maar had geen idee dat het een heel moeilijk project zou worden. Met veel denken schrijven, pingelen op de piano hadden Marco Hemelrijk in ik redelijk wat op papier gekregen, maar we konden het maar niet rond krijgen. Gelukkig melde in die tijd Maurilla Nendels zich aan bij MarMelMusic en heeft haar oog over de tekst laten vallen en de nodige aanvullingen gedaan. Al om al heeft het hele project meer dan een jaar geduurd en gelukkig mag Magreet dit alles nog meemaken, ondanks haar strijd nu wel steeds groter wordt. Ondanks het verdriet hoop ik dat dit lied voor vele mensen een mooie betekenis mag gaan hebben.

Marvin Lodders Het boek is uit 2022 – YouTube

Tekst: M.C.P.J. Lodders/ M.Hemelrijk/M.Nendels Componist: M. Hemelrijk Opnamens/Productie Track: Hemelrijk Music Productions Backingvocal : Anica Prongers-Schoemaker ( Anna McRose ) Video opname: www.beerenproductions.nl Hoesfoto: S. Lutz Hoesontwerp: www.radio-dlp.nl Informatie: www.marmelmusic.nl Met Speciale dank aan Maurilla Nendels voor het meedenken en het meeschrijven van dit lied. Jacqueline Lemaire (zangeres) en partner voor het meespelen in de clip.

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%