Blog

MARIUSZ – IT LJOCHTSKIP

todayoktober 21, 2022 2

Achtergrond
share close

MARIUSZ (Marius de Boer) zijn leven draait om muziek. Hij boekte regionaal succes met de Friese band Reboelje. Tourde met z’n friestalige muziek door Polen en Frankrijk. Richtte zijn eigen platenlabel op. Diverse muziektheaterprojecten waren spraakmakend, waaronder de ‘Brulloft’ en ‘Swart Langstme’

Mariusz schrijft melodieuze pop- en rocknummers met universele friestalige teksten. ‘De Nacht Wachtet’ was het laatste album dat door Mariusz en de Muzikanten werd uitgebracht. Mariusz werkt nu aan een nieuw solo-album samen met producer Nico Outhuijse (drummer van de Kast) dat in juni 2023 zal uitkomen.

It Ljochtskip is de nieuwe single die nu uitkomt: Thema van het nummer: “klaar zijn om opgehaald te worden om naar die mooiere wereld te kunnen vertrekken, maar dan toch besluiten om niet te vertrekken en bij je geliefde te blijven”. Er is zowel een Friese lyrics clip als ééntje met een Nederlandse vertaling op youtube te vinden.
Tekst en muziek: Marius de Boer

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

JOASH – Stranger In The Night

Met een combinatie van herkenbare teksten en melodieuze gitaarpartijen, maakt zanger en producer JOASH (22) aanstekelijke popnummers. In maart 2022 startte JOASH zijn muzikale avontuur. Kort daarna hing Timur Perlin van 3FM aan de telefoon én opende JOASH het festival Puddingpop. Op TikTok gaat JOASH de straat op om voor voorbijgangers live te spelen. De video’s leverden bij elkaar al meer dan 150K+ views op. JOASH laat zich inspireren door […]

todayoktober 21, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%