Blog

Marianne – De Suskes

todayseptember 16, 2019 20

share close

De opvolger van “Melken doe je zo” en “Fokje het Konijn” heet “Marianne”.

Een heerlijke meezinger met als onderwerp een oud beroep. Het liedje verschijnt begin september.

Het lied is geschreven door de drie Suskes zelf: Sipke, Sytse en Koos en is gebaseerd op eigen ervaringen. De opnames vonden plaats in de Office Studio te Witmarsum en het nummer is geproduceerd door Dylan van der Feen.

De Suskes wonnen als band al tweemaal een party – award in de categorie “Beste feestband van Nederland”. Wie deze band live aan het werk heeft gezien snapt meteen waarom. Tijdens elke optreden ontstaat er meteen een feeststemming en gaat het dak er meerdere malen af.

Tijdens live optredens speelt de band niet alleen covers, maar natuurlijk ook hun eigen grote hits.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=SNGc3K3_JA8[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Jaimy van Kempen – Het is de liefde

Jaimy van Kempen is een 24-jarige zangeres afkomstig uit het Brabantse Nieuwkuik. Tot voor kort was zij actief als zangeres in het levenslied-genre. Toen zij de grote hit “Vincent” van de Duitse zangeres Sarah Connor hoorde was zij volledig verkocht. Niet alleen sprak de geweldige melodie haar aan. Ook het gevoelige onderwerp, de acceptatie en de gevoelens van kinderen die zich aangetrokken voelen tot hetzelfde geslacht, liet haar emotioneel niet […]

todayseptember 14, 2019 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%