Blog

Maria Goosen – Tikkie verliefd

todayoktober 15, 2022 4

Achtergrond
share close

De uit Kampen afkomstige zangeres Maria Goosen heeft al verscheidene singles uit mogen brengen zoals “Je vader is hier”, “Zweven op de wind en ‘t is nu of nooit” en vele andere songs die bij de vaderlandse radiostations met open armen zijn ontvangen. Het is een tijdje stil geweest rondom Maria, maar ze is weer helemaal terug van nooit weg geweest met een heerlijke dansbare song die wederom geproduceerd is door haar vaste producer Martin Sterken. De song gaat over het mooiste en meest bezongen onderwerp: De Liefde! ….een passende videoclip is gemaakt door Rachid Mellah van ”clipfabriek” die het lied fantastisch heeft weer mogen geven in beeld.

De single “Tikkie Verliefd” is verkrijgbaar vanaf 14 oktober en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Nog Niet Op Video.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Hermano – That’s Amore

Nadat Hermano in 2017 een cover van Engelbert Humperdinck uitbracht met de titel “Love is All” besloot hij een geheel eigen nummer op te nemen, en dat deed hij bij Frank van Etten in Apeldoorn, Frank schreef en produceerde dit prachtige nummer. Het nummer “Ik sla je m’n armen om je heen” is een nummer wat gaat over zijn vrouw. Deze vrouw is heel belangrijk in zijn leven, zij steunt hem in […]

todayoktober 15, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%