Blog

Margretha heeft met ‘Een groot wonder’ een vrolijk en blij lied in handen

todayoktober 28, 2022 5

Achtergrond
share close
De samenwerking die Margretha enkele maanden geleden aanging met producer Hans Aalbers krijgt met haar nieuwe single ‘Een groot wonder’ een vervolg. Het verschil tussen de demo, die Roland Verstappen met zijn gitaar heeft gemaakt’ en het eindproduct is enorm groot. Margretha omschrijft het nummer zelf als een vrolijk en blij countrylied met een fantastische tekst die ook door Roland Verstappen is geschreven. Uiteraard verschijnt ook deze single weer bij Tunes (onderdeel van RoodHit-Blauw producties). Margretha:’ Het is weer anders dan anders en dat komt omdat ik het leuk vind om telkens verschillende dingen te maken. Hans Aalbers is zo’n persoon waarmee ik de laatste tijd samen aan het produceren ben geraakt. Daar komen regelmatig andere liedjes uit met andere geluiden. In eerste instantie was ik thuis al begonnen met het schrijven van de tekst. Om de één of andere reden lukt me dat beter voor andere artiesten dan voor mezelf. Gelukkig nam Roland deze taak van mij over. Alles wat hij beschreven heeft past en hoort bij mij. Van de oorspronkelijke melodielijn is overigens weinig van overgebleven. Dat is misschien wel de belangrijkste reden dat ik met Hans samenwerk. Hij weet me telkens te verrassen met zijn muzikale hoogstandjes. Vooral de viool en gitaargeluiden maken het echt af. Ik denk dat ik binnenkort maar een paar cowboylaarzen en een hoed aanschaf om het plaatje compleet te maken’….. De komende maanden kun je veel van Margretha verwachten. Margretha is met leuke en spannende dingen bezig. Daarnaast zal Margretha ook op tv te bewonderen zijn en een grote onthulling doen. De CD single ‘Een groot wonder’ is vanaf 26 oktober 2022 overal verkrijgbaar. De clip, opgenomen door Joey van der Bilt zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Margretha: ‘Een groot wonder’…..Alweer een Tunes produktie!

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Kimberly brengt favoriete podiumplaat ‘Een beetje alleen’ op single uit

Al meer dan vier jaar zingt Kimberly tijdens haar optredens het nummer ‘Een beetje alleen’. De kenners van het Nederlandstalige lied kennen deze uit 1983 afkomstige plaat natuurlijk van de Volendamse formatie Canyon. De tekst, geschreven door Dick Plat, is tegenwoordig nog steeds actueel. Veel mensen voelen zich nog steeds eenzaam en dat zal volgens Kimberly voorlopig ook niet veranderen. Een groot deel van hen heeft een carrière die loopt […]

todayoktober 28, 2022 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%