Blog

Maak Kennis met zangeres Danique

todayjuni 10, 2019 2

share close

Danique (1998) is een Nederlandstalige zangeres uit Tiel.
Danique maakte al vroeg in haar leven kennis met de Nederlandstalige muziek. Als klein meisje luisterde ze graag naar de verhalen van haar vader. De vader van Danique is geluidsman en had dus veel te vertellen over Nederlandstalige muziek en kon ook veel laten zien van Zangers/zangeressen. Danique was hier altijd al erg van onder de indruk en ze ging met haar vader mee om het allemaal live mee te maken.
In 2011 kwam de tweede single van Danique uit genaamd: ‘Het leven is een wonder’, te vinden op YouTube. Door de opnames van deze singles werd Danique vaker geboekt voor optredens. In 2012 kwam haar derde single uit: ´Als ik je vang´.
2019 Die tijd om de showbizz ladder te gaan betreden is nu, acht jaar later, aangebroken. In de studio van StageNL Records heeft Danique haar debuutsingle opgenomen. “Zeven jaren” de hit van Bonnie St Claire heeft Danique in een nieuw muzikaal jasje gestoken.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Zware Jongens – Virgil van Dijk song

Na de winst van Liverpool in de Champions League finale kon een ode aan de 'Man of the match' Virgil van Dijk niet uitblijven. De Zware Jongens hebben de handschoen opgepakt en komen deze week al met hun versie van het nummer "Dirty Old Town" waarop de lofzang aan Virgil is gebaseerd. In Liverpool is dit lied al een grote hit, nu mag Nederland niet uitblijven. Zeker met het oog op de komende wedstrijden […]

todayjuni 8, 2019 14

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%