Blog

Maak Kennis met Kings of Diamonds

todayapril 6, 2019 1

share close

The Kings of Diamonds – Don’t let go

Een jonge energieke band afkomstig uit de regio Drachten. The Kings of Diamonds hebben het afgelopen jaar veel opgetreden op diverse podia in het land. Live bestaat het repertoire uit covers. Covers waar mee een goed stevig feestje te bouwen is.

Tijdens de soundcheck werd er regelmatig wat gejamd en uit deze jam ontstonden een aantal eigen nummers. Op aanraden van diverse mensen werd er besloten om één van deze nummers op te gaan nemen en als single uit te brengen.

Er werd contact gezocht met Nico Outhuyse, producer en drummer van de Kast. Onder zijn bezielende leiding werd in the Grien Room in Leeuwarden het nummer “Don’t let go” opgenomen. Een heerlijk stevig, catchy popnummer.

De single werd gepresenteerd op vrijdag 8 maart in Iduna te Drachten.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0xyD4mdEaPo[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Mo’reen onze Nederlandse Vlaming heeft een nieuwe single

Haar single Vrij laat ons denken dat we te maken hebben met een nieuw nummer van Ruth Jacott, maar dat is ze helemaal. Lees haar verhaal hoe ze in België is terecht is gekomen 01 Wat is je naam en waar kom je vandaan? Mijn artiestennaam is Mo’reen. Ik ben geboren als Maureen Alberg in Suriname (Z-Amerika), opgegroeid in Amsterdam en woon al meer dan de helft van m’n leven […]

todayapril 3, 2019 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%