Blog

Maak Kennis met Frerik de Swetser onze Friese hunk met Ik Wie Blyn

todayfebruari 27, 2019 1

share close

Frerik de Swetser is een Fries fenomeen. Hij doet solo-optredens met gitaar en is tegenwoordig ook vaak op het podium te vinden met het duo The Spectacles. (samen met Emiel Stoffers van de Hûnekop).
Frerik is een veelzijdig artiest en op het podium een echte ‘personality’.
Na het grote succes van zijn single “Iderien Wurdt Bekend Behalve ik” en “Bier Falle Litte” komt Frerik nu uit met “Ik Wie Blyn”. Door het nummer “Iderien wurdt bekend” belandde Frerik twee jaar geleden in de top 10 van de Fryske Top 100 en sindsdien is hij een bekende Fries!
Zijn nieuwe single is een vertaling van Herman Brood’s “Doreen”. Eén van de betere tracks van het legendarische album Sphritsz dat in 1978  verscheen.
Het is een heerlijk rocknummer met opzwepend gitaarwerk van Jeroen Seinstra van de Hûnekop. De drums worden bespeeld door Robin Lammers van de Bounty Hunters en Annerike van de Straat verzorgde de backing vocals.
Het nummer werd opgenomen in The Office Studio te Witmarsum en werd gemixt en geproduceerd door Dylan van der Feen.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=oRQsDAUspNM[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Interview met Des’Ray van 2 Brothers On The 4th Floor

Op 5 januari 2019 stuurde ik via Facebook een verzoek naar Des'Ray voor een interview voor Music Power Radio en niet veel later kreeg ik het email adres van haar en ben ik verder contact gaan zoeken via de mail.  En een dag later heb ik contact gezocht via de mail. Ik ben geduldig gaan wachten dat zij reageerde maar ik kreeg niets binnen. Toch de stoute schoenen aangetrokken en […]

todayfebruari 15, 2019 13

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%