Blog

Maak kennis met Daniël Zuidema – Hier Is De Zomer

todayjuni 6, 2019 16

share close

De 32-jarige Daniël Zuidema uit Zwolle komt ook dit jaar weer met een zomers nummer met als titel ‘Hier is de zomer’.

Daniël kennen we van de hits “De liefde die ik jou verklaar”, “Nergens goed voor”, 

” Als jij niet kiezen kan en “Een trotse vader zal ik wezen”. Deze liedjes kregen allemaal ruimschoots airplay op de diverse radiostations.

“Hier is de zomer” is geproduceerd door Dylan van der Feen in The Office Studio in Witmarsum. Het is een vertaling van het nummer Viski van Mark Zebra. De Nederlandse tekst is geschreven door Arie Kuipers.

De verwachtingen rondom deze zomerse plaat zijn hoog. Het lied komt precies op het juiste moment uit. Het is nu nog koud, maar zeer binnenkort zal de zomer hier zijn. U kunt zich alvast verwarmen aan de zomerse klanken van dit lied.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Rod B Pikes met Go, wat een single zeg

Rod B Pikes Na een zoektocht, zwevend door doolhoven, heeft Rod B Pikes zijn weg gevonden. Voel de positieve energie door je lichaam gieren bij het horen van de eerste tonen. Beukende drums, pompende bas, vette synths en scheurende gitaren in combinatie met pakkende vocalen zorgen ervoor dat het stuc van de muren knalt. Go is de eerste single van het later dit jaar verschijnende debuutalbum van Rod B Pikes en is opgenomen in de Key studio door de producers […]

todaymei 18, 2019 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%