Blog

Maak kennis met Amy Sorinio, een allround artiest!

todayaugustus 4, 2022 4

Achtergrond
share close

Amy Sorinio begon haar carrière in de Filippijnen als allround performer. Amy’s unieke stem maakt het mogelijk om veel verschillende muziekstijlen te zingen, zoals: Standard Jazz, Easy Listening, Pop, Soul, Disco, Latin, Songs from Musicals & Opera-muziek. Door haar passie reisde ze de hele wereld over. Met haar muziek trad Amy op in Japan, Abu Dhabi, Dubai, Duitsland, België en Nederland. Als allround performer treedt ze momenteel op in Aruba, waar ze haar carrière heeft uitgebreid door zowel solo als met verschillende bands en Nederlandse artiesten op te treden in dinnershows en bekende casino’s.

De afgelopen jaren heeft Amy haar eigen nummers aan haar repertoire toegevoegd. Ze werd gemotiveerd door de opmerkingen van vocale coach Billy Purnell “to do your own thing, you’re ready”.
Dankzij de aanmoediging van Billy heeft Amy verschillende nummers opgenomen en die zijn uitgezonden door verschillende Nederlandse radiostations. Deze nummers zijn: “It’s your life”, “Stay Tuned”, “7th of July” en “All I need”. Het laatste succesvolle nummer dat ze opnam, was het nummer van The Beatles, “Help”. Met dit nummer heeft Amy haar positie als geweldige zangeres met een zeer hoge kwaliteit naar een hoger niveau getild. Ze kreeg haar erkenning van Sony ATV USA, dat persoonlijk eigendom is van de familie Michael Jackson.
Al deze nummers kunnen worden gedownload en beluisterd via verschillende providers zoals iTunes, CD Baby en meer.

Amy’s hart bracht haar ertoe om operamuziek te verkennen. Ze volgde een workshop in Den Haag (Nederland) en van daaruit ging ze experimenteren. Amy heeft hard gewerkt om de verschillende technieken zelf onder de knie te krijgen. Haar eerste operaliedje was “Time to say bye”.
Zingen van operamuziek zoals “Con te Partiro” (Tijd om afscheid te nemen – Andrea Bocelli/ Sarah Brightman), “O mio Babbino Caro”, (Giacomo Puccini), “Nessun Dorma” (Turandot- Giacomo Puccini), “Quando m’ en vo” (La Boheme- Giacomo Puccini), “Un bel di vedremo” (Madame Butterfly) werd een voltooiing van haar passie voor muziek.
Zingen operamuziek verhoogde haar unieke uitvoeringen. Het mixen van alle muziekstijlen in haar shows maakte haar uniek en wordt wereldwijd erkend.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Suzy Dexter – Breng me naar de zee

De naam Suzy Dexter is bij velen bekend. Over de muziek die ze heeft uitgebracht is lovend geschreven door de vak pers en je hoort haar nummers dan ook nog regelmatig op de diverse radiostations. Drie albums heeft deze van oorsprong Brabantse zangeres uitgebracht in het Engels en na een periode van stilte is Suzy back en hoe? Met een Nederlandstalig nummer, door haar zelf geschreven. “Zink met me mee” is […]

todayaugustus 4, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%