Blog

LLIGTHART KOMT MET 2 LIEDJES VAN ZIJN NIEUWE ALBUM

todayaugustus 16, 2022 7

Achtergrond
share close

De in het Belgische Gent geboren en getogen zanger Corne Ligthart, heeft een album uitgebracht met allerlei liedjes uit het alledaagse leven en die hij zelf geschreven en gecomponeerd heeft. In zijn eigen Homestudio heeft hij deze opgenomen en zoals hij zelf zegt, de songs zijn ruw en ongeslepen, waardoor ik hoop dat deze liedjes een bepaalde charme zal krijgen bij de luisteraars.

Van dit album brengt hij 2 leuke nummers uit, waarvan het nummer “IJsje” perfect past in deze zomerperiode. Maar ook het liedje “Ooit” heeft een mooi verhaal over doorzettingsvermogen. Naast deze 2 nummers heeft hij ook nog 11 andere mooie nummers op zijn album staan. Ik vertel graag even iets persoonlijks over deze 2 nummers, aldus Corne Ligthart. Het liedje “IJsjes” is begonnen als een heel eenvoudige ode aan een lekker IJsje, maar gaandeweg merkte ik toch dat er iets onder zat.

Het verlangen naar een zomerse vakantieromance, net zoals ik toen jong was. Het Liedje “Ooit” gaat over mijn frustratie dat ik zoveel zou willen doen, maar natuurlijk tijd en doorzettingsvermogen te kort kom om alles echt te doen. Als zanger, componist en tekstschrijver heb ik altijd heel veel bewondering gehad voor Boudewijn de Groot en Henny Vrienten en ik hoop dat de luisteraars mijn muziek ook net zo gaan waarderen.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Dennis van Dam maakt Nederland Loco Loco …?

Na het ongelofelijke succes van de knaller van een single ‘Cést la vie’ komt Dennis van Dam nu met een nieuwe geweldig lekkere zomerse single: “Loco Loco”. De afgelopen 2 maanden was het podium op en podium af voor de enthousiaste Hellendoorner. Op elke radiostation was Dennis te horen met zijn zomerhit ‘Cést la vie’. In vrijwel elke hitlijst heeft de single gestaan, en op Spotify gaat het nummer richting […]

todayaugustus 16, 2022 7

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%