Blog

Lily Vine – 102130

todayseptember 30, 2022 5 1

Achtergrond
share close

Over de artiest

Lily Vine is een echte creatieveling. Ze is 17 jaar oud en houdt van zingen, fitness, tekenen, fotograferen, design, brommer rijden en vliegen. Ze is Nederlands en woont sinds haar 6de in Zuid-Frankrijk met haar ouders en broer. Ze zit in het examenjaar van het VWO, dat hier de Lycée wordt genoemd.

Over de Track

Lily Vine heeft haar eerste liefdeservaring achter de rug. Na het beëindigen van deze relatie heeft ze alle emoties die dit met zich meebracht van haar afgeschreven. Dit gebeurde in een nacht van 1.02 uur tot 1.30 uur; vandaar de titel van deze track. De volgende dag heeft ze de muziek erbij gemaakt. Een nummer met een lekkere beat waarin haar mooie stem en creativiteit goed tot uitdrukking uitkomen.

Tekst en Muziek – Lily Vine (alias Julia Koop)

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

TRES CHIC – Sterke Yerke

Het Leeuwarder partyduo "Très Chic", bestaande uit Arnold de Jong en Frans van den Borg, brengt een nieuw lied uit over de Sterke Yerke, het  vlot waarmee de komende jaren onderzoek wordt gedaan naar de vervuiling van de oceanen. Het idee van het bouwen van een vlot werd al in 1974 in een koffiebar in Leeuwarden door 7 schoolkameraden besloten. Het eerste vlot bestond uit louter gerecycled materiaal. Later volgen, na […]

todayseptember 30, 2022

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%