Blog

Juan Richard – Ik ben je vergeten en zijn nieuwe album Een Koffer Vol

todayseptember 16, 2022 3

Achtergrond
share close
Als voorloper van z’n aanstaande album ‘Een koffer vol’, welke op 14 september 2022 verschijnt, presenteert Juan Richard de uptempo single ‘Ik Ben Je Vergeten’. Omdat het leven van Juan vanaf z’n geboorte al in het teken van muziek staat vanwege zijn zingende ouders Terry en Truus Niks, luistert hij willekeurig altijd naar muziek op internet. Op die manier kwam hij het Mexicaanse nummer ‘Con Un Botecito A Pecho’ van Adriel Favela, Carin Leon tegen. In eerste instantie wilde hij het in dezelfde stijl coveren, maar heeft uiteindelijk gekozen om er een uptempo versie van te maken waarin de Mexicaanse- en Latin invloeden niet ontbreken. Juan: ‘Ik kwam erachter dat tijdens m’n optredens de jeugd niet echt op mijn muziek de polonaise kon lopen. Al mijn liedjes zongen ze wel mee, maar ik wilde meer interactie. Dat is dan ook precies de reden dat ik een keer een feestplaat wilde maken. In m’n eigen Volksrock studio ben ik vervolgens met het tempo van de originele plaat gaan stoeien en heb er zelf een Nederlandstalige tekst op geschreven. Ik ben heel benieuwd naar de reacties van het publiek’. ‘Ik ben je vergeten’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 24 augustus 2022 via de streamingsdiensten te beluisteren. Voor de clipopname had Juan hiervoor speciaal Texas Ribhouse in Geesteren afgehuurd. Je ziet hem met z’n kameraden genieten van spareribs en whisky. Deze leuke middag is door Gerrit Driessen vastgelgd op beeld. Het resultaat is te bewonderen op YouTube en de socials van Juan. Playlist: 1.Een Koffer Vol 2.Dicht Bij Je Zijn 3.Baila Morena 4.Laat Mij Gaan 5.Als Ik Val 6.Kleintje 7.Pak Het Moment 8.In Ben Je Vergeten 9.De Reden 10.No Hay Ganador 11.Cry To Me 12.Femke

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%