Blog

Jos Bosma maakt de tongen los met swingende single ‘Sexy Ding’

todayoktober 8, 2022 4

Achtergrond
share close

De nieuwe single ‘Sexy Ding’ van Jos Bosma kan omschreven worden als een niet alledaagse productie die oorspronkelijk uit Amerika afkomstig is. De titel ‘Sexy Ding’ heeft Jos helemaal zelf bedacht. De tekst komt ook uit zijn eigen pen. Als je het nummer hoort verklaart de titel een hoop. De opnames vonden plaats bij Oliver Rosa. Hij was ook verantwoordelijk voor z’n voorgaande single en omdat Jos daar erg tevreden over was nam hij wederom op met deze producer uit Hoofddorp. De single verschijnt op het label All 4You Records van Willem de Bie die overigens ook de promotie verzorgd.

Jos:’ Ik zat op een avond gezellig met mijn vrouwtje op de bank naar muziek te luisteren. Toevallig kwam deze track voorbij en vond de melodielijn bijzonder. Wij vonden het bovendien heel vreemd dat nog niemand hier een Nederlandstalige uitvoering van had gemaakt. Zodoende heb ikzelf maar iets bedacht. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar wel even voor ben gaan zitten, maar het resultaat mag er zijn. Muzikaal gezien zijn er een paar aanpassingen gedaan, maar niet echt noemenswaardig. Het swingt in ieder geval e pan uit’.

Bij zo’n bijzondere plaat hoort natuurlijk ook een spetterende videoclip. Omdat Jos tijdens een concert ooit gebruik had gemaakt van de talentvolle danseres Romy de Cuba nam hij contact met haar op of zij met haar dansgroep het één en ander voor hem kon betekenen. Dat vond ze een enorme uitdaging en stemde toe. Volgens Jos maken deze beelden het project compleet. 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

DE PINTERMANNEN GAAN ZE SLOPEN

De Pintermannen, bestaande uit Berrie Lammers, Sander van Zijl en Martin Koops, zijn sinds 2016 een gezellig trio dat menig carnaval maar ook feesttent en cafe op de kop heeft weten te zetten en komen alweer met hun 7e single, getiteld…….“WE GAAN ZE SLOPEN” Op de vaste repetitie/ vergader avond waren de Pintermannen aan het brainstormen over een nieuw nummer. Na veel nummers beluisterd te hebben kwamen ze op deze […]

todayoktober 8, 2022 6

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%