Blog

Joop Obama & The Presidents – Ik ben een man

todaynovember 26, 2019 1

share close

Joop Obama & The Presidents zijn een relatief nieuwe band, afkomstig uit Friesland. De tweede single verschijnt deze week en is getiteld: “Ik ben een man”. Het liedje is geschreven door bassist Erik Pluister. Het is de opvolger van de single “Autocross” die in het voorjaar verscheen. Het nummer is opgenomen in The Office Studio te Witmarsum en is geproduceerde door Gosse Pieter de Vries & Dylan van der Feen.

Joop Obama & The Presidents hebben in hun korte bestaan al vele succesvolle optredens gedaan. Zij speelden oa. op Bregepop, Aaipop, en ze stonden in oktober nog op het podium voor 2000 man tijdens het jubileum concert van de Suskes in Franeker. Ook speelden zij in het voorprogramma van Bökkers in Neushoorn en hebben al menig tentfeest opgeschud.

Deze jonge energieke band speelt live een mix van bekende meezingers, boerenrock en gewoon lekkere stevige top 100 muziek.

Een aanrader voor elke tent of zaal!

Band bestaat uit:

Anne – Symen Abma: Drums

Jelger Vlas: Gitaar

Erik Pluister: Bas

Joram Dijkstra: Vocals

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

De Biertroubadour – Het Stachellied

De Biertroubadour is de artiestennaam van Jan Nota. Een heerlijk feestnummer met een ietwat ongebruikelijk onderwerp: Bierstachelen. Het lied is geschreven door Jan Nota, Arie Kuipers & Dylan van der Feen. De productie was in handen van Dylan van der Feen in the Office Studio – Witmarsum. Bierstachelen. Tijdens zijn opleiding tot biersommelier stuitte Jan Nota op het (onbekende) fenomeen Bier-stachelen. Een Zuid Duitse / Oostenrijkse traditie voor het verwarmen […]

todaynovember 25, 2019 19

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%