Blog

Joop Obama – Annemiek – Boer zoekt Vrouw

todayfebruari 23, 2020 6

share close

Toen zanger Joop Obama van de band Joop Obama & The Presidents in september 2019 de uitzending van Boer zoekt Vrouw zag met daarin boerin Annemiek was hij meteen verkocht.

Joop was op slag verliefd en hij besloot te schrijven.  Maar een brief schrijven is niet het sterkste punt van de zanger van een band. Een lied maken wel!

Dus samen met de andere bandleden werd een nieuw nummer geschreven. De titel werd  (hoe kan het ook anders..) Annemiek.

Het lied werd opgenomen en als brief verstuurd naar de redactie van Boer zoekt vrouw. Helaas was de reactie negatief en nu zit Joop Obama met een onbeantwoorde liefde en een kleine kater.

Er is inmiddels een lichtpuntje.

In de vooraankondiging van Boer zoekt vrouw voor de uitzending van a.s.  zondag 22 februari wordt een fragment getoond van het ingestuurde liedje. Zou het misschien dan alsnog goed komen?

Vooruitlopend op de uitzending van a.s. zondag is besloten om de single maar alvast uit te brengen.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Interview met Danny Lukassen

Het idee van dit liedje kwam ongeveer tien jaar geleden. Ron van Roekel, oud eigenaar van café De Plashoeve (voormalige huiskroeg van André Hazes Sr.), kwam tijdens een van de vele optredens die Danny toentertijd daar deed, met het idee voor de tekst met daarin de zin; waar was jij toen ik nog jong was? Danny ging met deze zin naar huis en schreef toen dit liedje maar bracht het […]

todayfebruari 22, 2020 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%