Blog

JôN! – Hawaii

todayjuni 25, 2019 4

share close

Hawaii is alweer de tweede single van de allround zanger JôN! (Jan met een dakje)
Zijn debuutsingle Dakje op de “o” was een echt feestnummer. Met het oog op de vakanties heeft JôN! dit keer gekozen voor een liedje dat als onderwerp het paradijselijke Hawaii heeft. Omdat JôN! een veelzijdige zanger is die in vele stijlen uit de voeten kan, komt hij dit keer met een uptempo nummer in Ska stijl. En of dat nog niet genoeg is, het liedje is in twee talen opgenomen: in het Nederlands en in het Fries.
Het liedje is geproduceerd door Dylan van der Feen in the Office Studio te Witmarsum en is geschreven door Arie Kuipers.
JôN! is afkomstig uit het Friese Bergum en heeft als leadzanger van verschillende bands (o.a. Bamm Bamm) een schat aan ervaring opgedaan in het entertainment circuit.
Sedert enige jaren treedt hij met veel succes op als solo zanger.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=J3czb_yl7QQ[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

De Zomer is warm met Jarvin

We hebben er weer lang op moeten wachten maar de zomer is nabij. Daar hoort natuurlijk een heerlijk, dansbaar tropisch liedje bij en dat presenteren we hierbij. Een aantal maanden geleden startte het trio auteurs / componisten / producers team LOS TRES AMIGOS, opererende onder de pseudoniemen, Ma$ong / Radimov en D-Wave de opnames voor dé zomerhit van 2019. Zij gingen vol enthousiasme aan de slag en werkten een tropisch […]

todayjuni 22, 2019 11

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%