Blog

Johnny Valentino lanceert single MAG IK EVEN MET JE DANSEN

todayaugustus 24, 2022 8

Achtergrond
share close

Johnny Valentino komt weer met een heerlijke eigentijdse single met de titel MAG IK EVEN MET JE DANSEN. Hij ging hiervoor opnieuw een samenwerking aan met de bekende producer Laurens van Wessel. Laurens is tevens verantwoordelijk voor de compositie en de tekst is geschreven door Olav Hesselmans.

MAG IK EVEN MET JE DANSEN….ja tuurlijk zegt Johnny die weer superblij is met deze plaat. Zomerse klanken, dansbaar en lekker meezingen, dat zijn de ingrediënten die voorop staan bij Johnny. Deze zomer is hij weer dagelijks te vinden in de grote vakantieparken waar hij in 7 weken tijd bijna 60 shows heeft verzorgd. Maar ook daarna blijft de Johnny trein volop rijden met shows in casino’s, op bedrijfsfeesten, vakantieparken en vele andere locaties en evenementen. Johnny Valentino is 1 van de meest geboekte artiesten van het land omdat hij staat voor feest, energie en positiviteit!

Met deze single gaat Johnny door in de lijn die hij is ingeslagen met producer Laurens van Wessel en na Mi Amore en Jij bent de ware is ook dit weer een heerlijke plaat geworden. De clip is gemaakt door Jaap van Didden van JvDRecording, de release wordt weer verzorgd door UltimateDisk en de plug en promotie door Dennis van der Kraan van Score Promotions. Afgelopen week besteedde Radio Veronica in het programma Marisa in de Middag al uitgebreid aandacht aan deze zeer veelzijdige en altijd vrolijke artiest. Info & boekingen: www.johnnyvalentino.nl

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Wimmie Bouma komt met een echte schlagersingle!

Wimmie Bouma is niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld na het scoren van zovele hits als “De ring die jij draagt”, “Als jij het niet meer weet” , “In het zicht van de haven” en “Iets van amore” De goedlachse zanger uit Zwolle heeft een trouwe fanbase die de nieuwe single “Mijn kleine Diamant” weer met open armen zullen ontvangen. Ook dit maal heeft hitproducer Martin Sterken […]

todayaugustus 24, 2022 9

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%