Blog

Johnny Gold – De Waterlelie Dans

todayoktober 28, 2022 4

Achtergrond
share close
De allernieuwste feesthit van Enfant Terrible Johnny Gold, de ongekroonde Koning van de Nederlandstalige feestmuziek, en ja, alweer de 7e succesvolle productie in de reeks “gouwe ouwe melodietjes in een feestelijk Johnny Gold jasje” Wie is er niet als kind in de Efteling geweest en betoverd door het sprookje van de Indische waterlelies, waarin de behekste sterren als een soort elfjes hun dansje vertonen … Johnny in ieder geval wel en omdat ieder zichzelf respecterend feestartiest een plaatje met een dansje moet hebben gemaakt, zag die ouwe feestjuinert zijn kans schoon !! De Waterlelie Dans zal tijdens de komende feestperiode dan ook heel Nederland en België in zijn greep hebben, want wat is er leuker dan in plaats van de polonaise in te duiken, dit dansje uit te voeren .. en je hoeft echt geen volleerd danser te zijn om dit te kunnen uitvoeren … Als jullie gewoon doen wat die ouwe Koning vd feestmuziek zingt, kan er eigenlijk helemaal niks meer mis gaan, Armen in de hoogte, je handjes bij elkaar Draai maar in de rondte, je bent nu bijna klaar Armen open armen sluiten, iedereen die krijgt de kans Het leven is een feestje met de Waterlelie Dans Johnny Gold – de Waterlelie Dans. Release 05 Nov – VNC Music Zundert Radio & TV Promotie Casper Janssen Johnny Gold presenteert iedere zondagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur LIVE via YouTube “Het Feestpaleis” het leukste Nederlandstalige muziekprogramma van de sociale media, abonneer jezelf en kijk en luister iedere week waar ook ter wereld mee !

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Crazy Old Wout – De oudste DJ van het land.

DJ Wout draait al platen vanaf eind jaren zestig. Hij maakte alle stromingen in de muziek mee, van flower power naar de disco en soul van de jaren 70 en daarna de jaren 80 met de punk en de new wave. Ook de happy hardcore, house en hardcore zijn hem als DJ niet vreemd. Door de jaren heen is het  Nederlandse lied echter centraal blijven staan. Wout was actief als […]

todayoktober 28, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%