Blog

Johnny Gold – De Waterlelie Dans (Hoempapa edit)

todayjanuari 13, 2023

Achtergrond
share close

Nadat op de 11e vd 11e van 2022 “De Waterlelie Dans” uitkwam ontplofte de telefoon op het buro van het management van Johnny Gold … heel Nederland is in de ban geraakt van deze nieuwe Carnavalskneiter van het Enfant Terrible van de Nederlandstalige Showbizzeniz … omdat er op veel plaatsen nog ruimte is voor de authentieke carnavalsmuziek is er in overleg met zijn platenlabel deze speciale “Hoem Pa Pa versie” geproduceerd, en word als “Extra Edit” uitgebracht …

Wie is er niet als kind in de Efteling geweest en betoverd door het sprookje van de Indische waterlelies, waarin de behekste sterren als een soort elfjes hun dansje vertonen … Johnny in ieder geval wel en omdat ieder zichzelf respecterend feestartiest een plaatje met een dansje moet hebben gemaakt, zag die ouwe feestjuinert zijn kans schoon !!

De Waterlelie Dans zal tijdens de komende feestperiode dan ook heel Nederland en België in zijn greep hebben, want wat is er leuker dan in plaats van de polonaise in te duiken, dit dansje uit te voeren .. en je hoeft echt geen volleerd danser te zijn om dit te kunnen uitvoeren … Als jullie gewoon doen wat die ouwe Koning vd feestmuziek zingt, kan er eigenlijk helemaal niks meer mis gaan, Armen in de hoogte, je handjes bij elkaar Draai maar in de rondte, je bent nu bijna klaar Armen open armen sluiten, iedereen die krijgt de kans Het leven is een feestje met de Waterlelie Dans.

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%