Blog

Johnny Gold – De Waterlelie Dans

todayjanuari 6, 2023 2

Achtergrond
share close
De allernieuwste feesthit van Enfant Terrible Johnny Gold, de ongekroonde Koning van de Nederlandstalige feestmuziek, en ja, alweer de 7e succesvolle productie in de reeks “gouwe ouwe melodietjes in een feestelijk Johnny Gold jasje” Wie is er niet als kind in de Efteling geweest en betoverd door het sprookje van de Indische waterlelies, waarin de behekste sterren als een soort elfjes hun dansje vertonen … Johnny in ieder geval wel en omdat ieder zichzelf respecterend feestartiest een plaatje met een dansje moet hebben gemaakt, zag die ouwe feestjuinert zijn kans schoon !! De Waterlelie Dans zal tijdens de komende feestperiode dan ook heel Nederland en België in zijn greep hebben, want wat is er leuker dan in plaats van de polonaise in te duiken, dit dansje uit te voeren .. en je hoeft echt geen volleerd danser te zijn om dit te kunnen uitvoeren … Als jullie gewoon doen wat die ouwe Koning vd feestmuziek zingt, kan er eigenlijk helemaal niks meer mis gaan, Armen in de hoogte, je handjes bij elkaar Draai maar in de rondte, je bent nu bijna klaar Armen open armen sluiten, iedereen die krijgt de kans Het leven is een feestje met de Waterlelie Dans.

Johnny Gold presenteert iedere zondagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur LIVE via YouTube “Het Feestpaleis” het leukste Nederlandstalige muziekprogramma van de sociale media, abonneer jezelf en kijk en luister iedere week waar ook ter wereld mee !!

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%