Blog

Johnny Bach en Sylvia Romy “Als je gaat”

todaynovember 18, 2022 2

Achtergrond
share close

Een bijzonder duet van zanger Johnny Bach & zangeres Sylvia Romy uit het hoge Noorden.

Johnny Bach, singer & songwriter & Sylvia Romy: Twee artiesten die door de jaren heen hun sporen ruimschoots hebben verdiend. En samen nu sinds enkele jaren zowel privé, als op het podium elkaar hebben gevonden. Twee karakteristieke stemmen die elkaar aanvullen als geen ander, komen nu met een nieuwe single….tweetalig! ALS JE GAAT/ IF YOU GO.

In de loop der tijd zijn er al vele uitvoeringen geweest van het bekende lied “Tu t’en vas “ van Alain Barrière. Een bijzonder lied waar veel mensen zich mee kunnen identificeren,  is door dit Gouden Duo voorzien van een nieuwe Nederlandse tekst die aansluit op hun gevoel. Sylvia heeft de Nederlandse tekst voor haar rekening genomen, aangezien dit voor haar een ‘persoonlijk tintje’ heeft.

Het lied ALS JE GAAT,  gaat over het gemis, over het afscheid van een geliefde/en of dierbare(n).

Zoals we van dit Duo gewend zijn, is de basis een heerlijke schlager, een

échte radio plaat die als vanouds is geproduceerd en gearrangeerd door Martin Sterken.  Voor de speciale fans heeft dit Gouden Duo ervoor gekozen, om ook de  Engelstalige versie (als bonustrack ) single op te nemen. Van beide versies is een videoclip gemaakt door het team van CreAgency.

De single “Als je gaat” is verkrijgbaar vanaf 18 november en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

ETIENNE ALVARES Waarom Zo Liegen

Met ‘Waarom zo Liegen’ presenteert zanger/entertainer Etienne Alvares een dijk van een single. Etienne staat al jaren voor feest, polonaise en gezelligheid en hij bezit werkelijk alle bestanddelen die nodig zijn om feesttenten, kroegen en zalen op zijn grondvesten te doen laten schudden. Eerder was Etienne succesvol met singles zoals ‘Morgen’, ‘Maar Eens Kom Ik Naar Jou’ en ‘Ik Pluk De Dag’. Etienne is afkomstig uit Zaandam waar hij in […]

todaynovember 18, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%