Blog

JOHN MELODY KOMT MET NIEUWE SINGLE “ GENIET VAN ELKE DAG”

todayaugustus 21, 2022 17

Achtergrond
share close

John Melody, de zanger uit Zoeterwoude geniet van elke dag, of het nou in zijn privé leven is, op zijn werk of als artiest, deze sympathieke man geniet zichtbaar van alles wat op zijn pad komt.

Zijn nieuwste single gaat dan ook over het geluk dat iemand in zijn leven kan hebben, na regen volgt weer zonneschijn en na vele ups en downs komt altijd alles weer goed, zoals hij zelf ook altijd zegt en bezingt in dit nummer Het nummer “Geniet van elke dag” is een echt typisch John Melody nummer geworden en is geschreven door Dave van Well van Dutch Artist Music, de man waar John al een aantal producties samen mee heeft gemaakt. Achter de schermen ben ik samen met Dave van Well druk bezig met het realiseren van een eigen album wat dit jaar zal uitkomen.

Natuurlijk is het dan de bedoeling om een album met eigen nummers te maken die zeker in een schlagerjasje komen te zitten, want dat is wel mijn muziekstijl, aldus John Melody.

 

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%