Blog

John Heesakkers – Wanneer Dans Jij Met Mij

todayaugustus 12, 2022 8

Achtergrond
share close

Kleine feestjes, leuke partijtjes , dat is aan John Heesakkers niet meer besteed! De Limburgse zanger, geboren en getogen in Hoensbroek is klaar voor het grotere werk. Zijn vorige hits ‘Layla’ en ‘Als Je Ogen Niet Meer Spreken’ worden goed ontvangen bij het grote publiek. Zowel de performance en sound van deze sympathieke zanger, worden steeds volwassener en professioneler! Met louter top mensen om zich heeft John met zijn team weer een mooie zomerse hit geproduceerd dat luistert naar de titel ‘Wanneer Dans Jij Met Mij’.

Deze alweer 19de single is wederom geproduceerd door Sonic Solutions uit Roosendaal. Credits gaan ook uit naar Natasja van Toom (backing vocals), Hans Louws (tekstschrijver) en Daniel Mets (accordeon). Met ; Wanneer Dans Jij Met Mij’ hoopt Heesakkers weer een veel mensen blij te maken en menig feestje te voorzien van top entertainment! Voor de thuisblijvers is deze single voorzien van een geweldige videoclip . Ook deze productie valt weer onder het label van Hit It! Music.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

HUGO PEETERS – MY GIPSY LADY

Met ‘My Gipsy Lady’ presenteert de uit Gendt afkomstige zanger Hugo Peeters zijn allernieuwste wapenfeit. Hugo timmert al jaren aan de weg en geeft op diverse manieren uiting van zijn creativiteit. Hij maakte jarenlang onderdeel uit van het cabaret Trio Expantie en liet hierbij menig zaal bulderen van ’t lachen. Ook maakte hij furore als solozanger en is inmiddels een bekende naam in zingend Nederland. Met optredens in binnen en […]

todayaugustus 12, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%