Blog

Johanna – Voor nu en altijd

todayjuli 27, 2022 5

Achtergrond
share close
Vandaag 27 juli komt mijn single met videoclip uit! De reden van deze datum is, dat mijn beppe Johanna vandaag jarig zou zijn geweest.
Ik heb erg veel mee gemaakt in mijn leven tot nu toe.. Deze Single is gebaseerd op mijn gevoel.
De titel van mijn Single is: Voor nu en Altijd

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

RICHARD KUIPER VOLGT IN VOETSPOREN DOCHTER MET SINGLE “WAAROM”

Mijn naam is Richard Kuiper 52 jaar jong en getrouwd, samen hebben wij een dochter die ook zingt, Bo kuiper. Doordat Bo zingt ben ik het thuis ook gaan proberen op mijn zolder. Ik plaatste wel eens wat op Facebook en YouTube en kreeg daar goede reacties op en doe er nu steeds meer mee, ondanks mijn plankenkoorts. Opeens dacht waarom zelf niet een nummer uitbrengen, toen heb ik Roy […]

todayjuli 27, 2022 17

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%