Blog

Johan Kettenburg – Het maakt mij niets meer uit

todayjuli 30, 2022 9

Achtergrond
share close

De tweede single die Johan Kettenburg uitbrengt bij Nationale Artiesten Parade heeft voor hem een bijzondere betekenis. Johan kreeg namelijk persoonlijk een brief van tekstschrijver John Colle met de vraag of hij het nummer ‘Het maakt mij niets meer uit’ opnieuw wilde vertolken. John wilde het graag uit zijn mond horen. Jacgues Herb bracht deze track als eerste in de jaren ‘90 al uit. Een kleine 10 jaar later lanceerde André Hazes zijn versie hiervan. Johan: ‘Ik vond het een enorme eer dat John mij hiervoor heeft benaderd en heb er niet lang over na hoeven te denken. Omdat ik me als een vis in het water voel bij producer Richard Poot van de Pro Music Studio maakte ik meteen een afspraak.

We hebben het grootste gedeelte hetzelfde gelaten, alleen is er een elektrische gitaar toegevoegd én we hebben 1 zinnetje aan de tekst veranderd. Ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat en heb eerlijk gezegd best hoge verwachtingen van deze productie. Ook mijn platenlabel “Nationale Artiesten Parade” deelt deze mening. De samenwerking die ik met deze mensen heb, mag van mij nog lang duren. In ieder geval verschijnt er op dit gerenommeerde label dit jaar ook nog een kerstsingle’. ‘Het maakt mij niets meer uit’ door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 27 juli 2022 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Joey (Filmcreatie), is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van Johan Kettenburg.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

FRANZ JOOSTINK – BLIJF JIJ VANNACHT BIJ MIJ

Franz Joostink weet elke keer zijn fans te verrassen met producties die van A tot Z tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Dat geldt zeker ook voor zijn nieuwe zomerplaat ‘Blijf jij vannacht bij mij’ die traditiegetrouw bij Nationale Artiesten Parade verschijnt. Franz liep al heel lang met het idee in z’n hoofd rond om met het lied ‘I Just Want To Dance With You’ iets te doen. Vroeger werd […]

todayjuli 30, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%